18 april 2024
Thumbnail voor Directe slaaptrein naar Wenen, Praag, Milaan en Venetië te boeken bij Sunair

Directe slaaptrein naar Wenen, Praag, Milaan en Venetië te boeken bij Sunair

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties heeft het aanbod uitgebreid met de toevoeging van de directe slaaptrein vanuit Nederland naar Wenen, Praag, Milaan en Venetië. Zo kunnen reisagenten hun klanten een groene en ontspannen manier van reizen aanbieden naar een stad naar keuze. Dit kan op vastgestelde vertrekdata per stad.


Om te reizen met de slaaptrein boek je altijd een vijfdaagse treinreis waarbij de eerste en laatste overnachting in de trein plaatsvindt. De twee tussenliggende nachten boek je in een hotel naar keuze, uit het Sunair programma. Voor de treinovernachtingen hebben reizigers de keuze tussen een vierpersoonscouchette (premium) of een tweepersoons slaapwagen (luxury). Op SJORS is een uitgebreide omschrijving te vinden met alle informatie die nodig is om te boeken.

Uitproberen?
Sunair biedt reisagenten de mogelijkheid om de directe slaaptrein uit te proberen. Voor vertrek op 4 november heeft Sunair een beperkt aantal vierpersoonscouchette plekken beschikbaar met als eindbestemming Praag. Met een medereiziger naar keuze verblijf je in hotel Occidental Praha Five op basis van logies/ontbijt en tijdens de treinreis deel je de couchette met twee andere reizigers.

De prijs voor twee personnen is 99 euro (beddengoed inclusief, ontbijt- en snackpakket in trein niet). Boek jij regelmatig een reis uit het Sunair programma en wil je dit product en Praag leren kennen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Vermeld hierin namen zoals in het paspoort inclusief geboortedata. Sunair laat dan binnen een week na aanmelding weten of je bent geselecteerd om deze reis te maken.