24 juli 2024
Thumbnail voor Disneyland Hotel in Parijs ondergaat renovatie met een koninklijk thema

Disneyland Hotel in Parijs ondergaat renovatie met een koninklijk thema

MARNE LA VALLÉE - Terwijl de bouw van het Disney's Hotel New York, The Art of Marvel, nog in volle gang is, kondigt Disneyland Parijs aan dat het Disneyland Hotel de eerste koninklijke transformatie staat te wachten. Het doel van de renovatie is om te investeren in de gastervaring.


Deze complete transformatie is de volgende stap in een ambitieus renovatieplan voor alle hotels in Disneyland Parijs, die bij elkaar meer dan 5.700 kamers tellen. Het Disneyland Hotel krijgt een koninklijk thema en wordt het ware koninkrijk van vele Disney prinsen en prinsessen. Van klassiekers als Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje tot de recente hits Frozen en Rapunzel.

Alle hotelkamers en suites in het hotel bij de ingang van het park krijgen een sprookjesachtige inrichting. Ook de publieke ruimtes worden onder handen genomen. Er komt een groter zwembad, een uitgebreide spa en ook de restaurants en bars worden vernieuwd.

“Gasten worden verwelkomd met een unieke verfijning zodra ze de lobby binnenkomen en verblijven in kamers en suites met een elegante inrichting ter ere van Disney prinsessen en prinsen”, vertelt Sylvie Massara namens Walt Disney.