14 april 2024
Thumbnail voor Dit is het Benelux Salesteam van MSC Cruises

Dit is het Benelux Salesteam van MSC Cruises

Sinds de samenvoeging van MSC Cruises Nederland en de Belgische tak van het bedrijf, waait er een andere wind door de Benelux organisatie. Reisbizz gaat in gesprek met het Benelux Salesteam.

MSC Cruises timmert hard aan de weg in Nederland met een zeer sterk salesteam dat bestaat uit Sales Executive Eliane van den Huijssen, Sales Manager Daniëlle Groot en als Sales Director Benelux is Miriam Di Girolamo eindverantwoordelijk voor zowel de Belgische als Nederlandse markt op commercieel gebied.

De Middellandse Zee-cruises zijn populair bij Nederlandse passagiers. “MSC Cruises komt daar vandaan en het is onderdeel van ons DNA”, vertelt Miriam. Er wordt zowel in de Westelijke als Oostelijke Middellandse Zee gevaren. “Inschepingshavens zijn goed bereikbaar met het vliegtuig, de auto en de trein. Daarnaast bieden we sinds twee jaar in de winterperiode ook cruises aan van zeven nachten vanuit Rotterdam, erg laagdrempelig en zeer aantrekkelijk voor de first-time cruiser.”

Wat zijn de USP’s van MSC Cruises ten opzichte van concurrenten?
Daniëlle: “Met een vloot van 22 schepen heeft de rederij voor iedere doelgroep een geschikte cruise. MSC Cruises biedt daarnaast veel keuze. Niet alleen in inschepingshavens, maar de reisagent kan een ‘cruise op maat’ samenstellen voor de klant door vooraf bijboeken van bijvoorbeeld wellnesspakketten, specialiteitenrestaurants of waspakketten. Daarnaast ontzorgt MSC Cruises consument en reisagent, met het aanbod aan Fly & Cruise pakketten welke inclusief vlucht, ruimbagage, transfers en vertragingsgarantie zijn. Wanneer men met de auto naar de inschepingshaven komt, kan de reisagent op veel bestemmingen vooraf een parkeerplaats voor de klant reserveren. Ook bieden we zekerheid in de vorm van SGR Lidmaatschap en zijn wij SGR-Z deelnemer.”

Dit is een deel van het interview met het Benelux Salesteam, lees het hele interview in Reisbizz Magazine.