15 juli 2024
Thumbnail voor Dit zijn de leukste acties voor Valentijnsdag in de reisbranche

Dit zijn de leukste acties voor Valentijnsdag in de reisbranche

14 februari staat in het teken van de liefde. Veel bedrijven weten leuk in te spelen op Valentijnsdag, ook in de reisbranche. Reisbizz zet enkele Valentijnsacties op een rij.

Corendon Airlines trakteert stelletjes op een korting van 30 procent op de netto ticketprijs. De luchtvaartmaatschappij biedt de korting op een selectie vluchten aan tussen 12 februari en 30 maart.

Sunny Cars speelt op de dag van de liefde in met de actie ‘B2B vol Liefde’. “De dag dat ons hart overloopt van liefde voor onze reisagenten. Komt die liefde van twee kanten? Laat je gegevens achter op ons B2B Vol Liefde formulier. En dan komt onze Valentijnsverrassing snel jouw kant op”, schrijft Sunny Cars in een bericht op sociale media.

FTI biedt een gratis kamerupgrade bij het boeken van een Valentijnsaanbieding op geselecteerd hotel. De actie van FTI loopt tot en met 14 februari.

Om de meest romantische dag van het jaar te vieren, organiseert Aruba in samenwerking met TUI een leuke actie bij de TUI Experience Store in Utrecht. Van 10:00 tot 18:00 uur is onder andere Sharmin de Vries namens Aruba Tourism Authority aanwezig bij de TUI-winkel om “de liefde en magie van Aruba” te vieren en delen met iedereen. “Wie naar de winkel komt, ziet een hartvorming frame én een corridor versierd met prachtige verse bloemen om de mooiste, romantische foto’s te maken en met de hashtag #ArubaRomance te delen op social media. Als kers op de taart mogen mensen na afloop een mooie bloem meenemen”, vertelt ze.

Het Spaans Verkeersbureau speel op Valentijnsdag in met een romantische video over Spanje. In de video zijn de meest romantische plekjes van Spanje te zien.

Ben jij nog andere Valentijnsacties tegengekomen? Tip de redactie via Redactie@reisbizz.nl