15 juli 2024
Thumbnail voor DTA voegt ook VX Matador toe aan aandeelhouderschap

DTA voegt ook VX Matador toe aan aandeelhouderschap

JOURE - Als één van de laatste nog niet aangesloten VakantieXperts kantoren, gaat ook VX Matador verder als aandeelhouder van de Dutch Travel Alliance (DTA). Begin deze maand sloten dertien VX kantoren zich al aan bij DTA. Volgens DTA-voorzitter Erik van der Waard is “de cirkel rond”.


DTA meldt na meer dan een jaar onzekerheid nu ineens sterker dan ooit de toekomst in gaan. “We hadden Huub Arendsen en zijn mooie reisbedrijf al een poosje aandachtig in beeld, net als de overige sterke VX kantoren die onlangs zijn aangesloten als nieuwe aandeelhouders”, gaat Van der Waard verder. Het VX kantoor in Doetinchem was één van de laatst overgebleven VX kantoren die nog geen keuze hadden gemaakt voor een inkoopsamenwerking.

“Gelukkig hebben we Huub kunnen overtuigen van onze plannen en ideeën en heeft hij besloten ook DTA aandeelhouder te worden”, aldus Van der Waard. “We zullen spoedig de formaliteiten in orde maken zodat alle nieuwe aandeelhouders in één keer notarieel geregistreerd kunnen worden.” Binnen enkele dagen zal de overgang van alle VX kantoren dan ook formeel zijn afgerond. “Namens de RvC en directie zou ik willen spreken van een geweldige maand voor de DTA”, sluit Van der Waard af.