22 mei 2024
Thumbnail voor Duits cruisespecialist e-hoi neemt Un Mundo de Cruceros over

Duits cruisespecialist e-hoi neemt Un Mundo de Cruceros over

De luxe cruisemaatschappij Un Mundo de Cruceros wordt het achtste bedrijf dat wordt overgenomen door de Duitse cruisespecialist e-hoi. Het bedrijf wil zich blijven internationaliseren en betreedt hiermee de Spaanse en Portugese cruisemarkt.

E-hoi is het moederbedrijf van onder andere Cruisewinkel, Cruise Travel en Zeetours Cruises. Na een succesvolle internationalisatie in de Zwitserse, Nederlandse en Belgische cruisemarkt, is het Duitse bedrijf van plan om nog verder uit te breiden. Afgelopen week maakt Un Mundo de Cruceros, met vestigingen in Madrid, Barcelona en Lissabon, officieel deel uit van de e-hoi groep.

Un Mundo de Cruceros is een specialist in ultra luxe cruises en wordt door zowel consumenten, als reisprofessionals, uitgeroepen tot de beste cruisespecialist van Spanje. Detlev Schäferjohann, CEO van e-hoi GmbH, en Juan Rodero, CEO van Un Mundo Cruceros, zijn verheugd over de integratie van de bedrijven: “Wij zijn ervan overtuigd dat de overname van Un Mundo onze leidende marktpositie zal versterken. Spaanse consumenten kopen hun cruisevakantie het liefst via reisbureaus, dus we kijken er erg naar uit om nauw samen te werken met de reisbureaupartners van Un Mundo”, aldus Schäferjohann.