14 juni 2024
Thumbnail voor Flexibele werkplekken naast panoramaterras: vanaf nu kun je kantoorwerk en vliegtuigen kijken combineren

Flexibele werkplekken naast panoramaterras: vanaf nu kun je kantoorwerk en vliegtuigen kijken combineren

SCHIPHOL – Tussen het werken door lekker vliegtuigen kijken? Daarvoor hoef je niet in de luchtvaart werkzaam te zijn. Schiphol heeft donderdag namelijk de deuren geopend van de nieuwe Spaces Lounge, die flexibele werkplekken biedt direct naast het panoramaterras en voor iedereen toegankelijk is. Ook is het nieuwe Panorama Restaurant officieel geopend.


Spaces - een organisatie voor flexibele kantoren - biedt in samenwerking met HMSHost flexibele werkplekken en vergaderzalen aan. Iedere reiziger, ongeacht een Spaces-lidmaatschap, kan tegen betaling gebruikmaken van de werklocatie. De locatie beschikt over zes volledig ingerichte ruimtes met werkplekken voor ruim honderd professionals en vier verschillende vergaderzalen. HMSHost Nederland zorgt voor een gevarieerd horeca-aanbod in de Lounge en in het Panorama Restaurant.

Dit restaurant was overigens al een tijdje open, maar vierde donderdag haar officiële opening.

Arthur Reijnhart, commercieel directeur bij Schiphol, is trots op het openen van beide locaties die zich focussen op verschillende doelgroepen: “Een flexibele kantoorruimte op de luchthaven stelt professionals in staat om productiever te zijn, waar ze ook zijn. Of het nu gaat om een lokaal kantoor of het optimaal benutten van wacht- of overstaptijd voor een zakenreis. Het aangrenzende Panorama Restaurant is een fantastische aanvulling met de visie om ook een ruimte te bieden waar zakenreizigers en individuen elkaar kunnen ontmoeten.”