19 mei 2024
Thumbnail voor FTI Group stelt nieuwe CFO Lars Creutzmann aan

FTI Group stelt nieuwe CFO Lars Creutzmann aan

HOOFDDORP - De ervaren manager Lars Creutzmann is op 1 mei 2022 aangetreden als nieuwe CFO van de FTI Group. De 46-jarige afgestudeerde bedrijfskundige kan terugblikken op een schat aan ervaring als Managing Director en CFO in diverse internationale ondernemingen en wordt vooral gezien als specialist op het gebied van financiën, controlling, boekhouding en transformaties.


Creutzmann was meest recentelijk sinds augustus 2018 CFO en Managing Director bij Europcar Mobility Group in Hamburg. Daarvoor werkte de in Schleswig-Holstein geboren Creutzmann tussen 2007 en 2018 voor de Volkswagen Group.

“De toeristische sector staat voor grote uitdagingen en bevindt zich in een bewegende markt die snelle reacties vereist en zeer internationaal en intercultureel is”, aldus Creutzmann. “Ik kijk vol verwachting uit naar de toekomst.”

Ralph Schiller, CEO van de FTI Group, is verheugd over de nieuwe aanwinst: "Met Lars Creutzmann halen wij een deskundig en ervaren manager in huis voor onze financiële organisatie. Zijn expertise is een aanwinst voor onze GROUP en zal ons steun geven voor de verdere ontwikkeling en het succes van onze onderneming."