14 april 2024
Thumbnail voor Hapag-Lloyd Cruises lanceert nieuw prijsmodel met drie tarieven

Hapag-Lloyd Cruises lanceert nieuw prijsmodel met drie tarieven

Hapag-Lloyd Cruises introduceert een nieuw prijsmodel. Bij het nieuwe prijsmodel introduceert de rederij drie tarieven: platinum, goud en zilver. De tarieven gelden vanaf 1 maart.

Het nieuwe prijsmodel brengt volgens Hapag-Lloyd helderheid en transparantie met zich mee. Het platinum-tarief is altijd beschikbaar tot en met de laatste hut/suite. “Passagiers die er zeker van willen zijn dat ze een specifieke cruise boeken, in het bijzonder de veel gevraagde routes zoals onder andere expedities naar de Amazone, de Noord-West Passage of routes met EUROPA 2 op de Middellandse Zee kiezen best dit tarief”, schrijft de rederij. Bij dit tarief kunnen gasten hun eigen hut/suite en dek kiezen.

Het goud-tarief wordt door Hapag-Lloyd Cruises ingezet als ‘push- actie’ met een beperkte beschikbaarheid op garantiebasis. De rederij kiest de hut/suite nummer en het dek aan het begin van de cruise binnen de geboekte categorie.

Het zilver-tarief is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Als er speciale voorwaarden zijn voor reeds gepubliceerde cruises. Dit tarief is ideaal voor prijsbewuste gasten en spontane boekingen.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.