19 juli 2024
Thumbnail voor Harbour Village Bonaire: Trots op verzorgen aangenaam verblijf koninklijke familie

Harbour Village Bonaire: Trots op verzorgen aangenaam verblijf koninklijke familie

KRALENDIJK - Afgelopen weekend verbleven koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia in Harbour Village Bonaire. Het was het startpunt van hun rondreis binnen het Caribische deel van het Koninkrijk. Het resort zegt dat het een grote eer is om de Oranjes als gast te hebben mogen verwelkomen.


“Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat de koninklijke familie zich heel comfortabel heeft gevoeld bij ons”, aldus de eigenaar Frank Gonzalez. “Onze medewerkers hebben er alles aan gedaan om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.”

Gonzalez stelt dat zijn hotel exclusiviteit, privacy en rust biedt, wat ideaal is voor de koninklijke familie.

Vanuit de jachthaven, behorende tot het hotel, stapten de Oranjes aan boord van de ‘Harbour Queen’, vernoemd naar prinses Beatrix. Op de duiklocatie ‘Rock Pile’ werd naar alle lust gedoken. Alle leden van de koninklijke familie bleken allen excellente duikers te zijn, volgens de vakbekwame crew die hun tijdens de tocht vergezelden.

Over Harbour Village Bonaire
Harbour Village Bonaire is erg kleinschalig met een privéstrand dat letterlijk aan je voeten ligt. De Beachfront Suites bevinden zich direct aan zee. De suites op de begane grond hebben direct toegang tot het strand en de suites op de eerste etage beschikken over een groot balkon. De Harbour Villa’s liggen aan de jachthaven, op korte loopafstand van het strand. Harbour Village heeft eveneens een privéstrand.