19 juli 2024
Thumbnail voor Harbour Village Bonaire uitgeroepen tot beste hotel van het jaar in de Caribbean

Harbour Village Bonaire uitgeroepen tot beste hotel van het jaar in de Caribbean

Harbour Village Bonaire is uitgeroepen tot ‘Hotel of the year 2024’ tijdens de tiende editie van de Caribbean Travel Awards, georganiseerd door Caribbean Journal. De vakjury, bestaande uit internationale experts op het gebied van de Caribbean en toerisme, waren zogezegd unaniem.

Het privéresort is volgens de jury het beste hotel in de Caribbean, vanwege “de rust, de ongeëvenaarde service, het privéstrand en het gevoel dat je nooit meer weg wilt”. Het kiezen van het Caribische hotel van het jaar is volgens Caribbean Journal geen gemakkelijke taak. “Onder de winnaars horen regelmatig legendes van de Caribische gastvrijheid. Maar toen de discussie dit jaar ging over Harbour Village, was de competitie over. Er is gewoon iets perfects aan dit resort met 40 kamers aan het beste strand van Bonaire.”

Jessica Gonzalez, VP Hotel Operations van Harbour Village Beach Club, voelt zich vereerd. “Iedereen in ons team is zeer toegewijd om de gasten een onvergetelijk vakantieverblijf te bezorgen, ons resort zelf is een unieke plek met een ongedwongen sfeer van ultieme ontspanning en verwennerij.”