27 mei 2024
Thumbnail voor Hertz start camperverhuur in Nederland

Hertz start camperverhuur in Nederland

HOOFDDORP – Autoverhuurder Hertz kondigt aan per direct te starten met de verhuur van campers in Nederland. Volgens Hertz krijgen vakantiegangers hierdoor een extra mogelijkheid om lokaal te reizen in een veilige en grondig gereinigde camper.


Hertz Nederland heeft twee type luxe campers opgenomen in haar wagenpark. De campers zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen voor zowel twee als vier personen. De campers zijn per direct te huren bij de verhuurkantoren in Breda, Utrecht, Apeldoorn en Leiden. Klanten kunnen online een camper aanvragen.

De autoverhuurder ervaarde ondanks de impact van het coronavirus een drukke zomer in 2020, waarbij vooral lokale klanten lokaal gingen reizen. “Afgelopen jaar was een bizar jaar waarin de hele branche moest anticiperen op een scenario waar niemand in deze vorm ooit rekening mee had gehouden”, vertelt Henk van de Helder, Managing Director van Hertz Benelux. “Wij waren de afgelopen zomer blij verrast toen veel meer mensen lokaal een vakantieauto bij ons huurden.”

Om die reden stelt Van de Helder dat dit het juiste moment is om het vakantie productaanbod uit te breiden met luxe campers.