24 juni 2024
Thumbnail voor Holland America Line schrapt pre-cruisetest op meeste reizen

Holland America Line schrapt pre-cruisetest op meeste reizen

ROTTERDAM – Holland America Line schrapt de verplichting voor passagiers op "de meeste reizen" om een pre-cruisetest te doen, ongeacht hun vaccinatiestatus. Dit betekent dat niet-gevaccineerde reizigers zonder dat er een test nodig is, kunnen cruisen.


Controles van de vaccinatiestatus van passagiers zullen ook worden stopgezet, tenzij vereist door bestemmingen. De eenvoudigere protocollen omvatten nu ook Panamakanaaldoorgangen van maximaal 15 nachten in duur.
HAL-president Gus Antorcha zei: "Onze gasten blijven hun enthousiasme tonen om terug te keren naar cruisen, en dit is een nieuwe stap om het voor hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om de wereld veilig te verkennen op een manier."

VeriFLY-app
De lijn blijft 'enhanced protocol'-cruises uitvoeren waarbij passagiers aanvullende informatie krijgen over protocollen op basis van bezochte havens. Passagiers kunnen hun boekingsnummer indienen op de website van het bedrijf om specifieke protocollen voor hun cruise te bekijken.
Ze kunnen documenten elektronisch blijven indienen of de VeriFLY-app gebruiken voordat ze inschepen voor een snellere check-in.