24 juni 2024
Thumbnail voor Holland America Line verlengt flexibel annuleringsplan

Holland America Line verlengt flexibel annuleringsplan

SEATTLE- Holland America Line verlengt ‘Boek met vertrouwen’ tot 30 september. Nu gasten langer gebruik kunnen maken van deze flexibele annuleringsvoorwaarden, wordt gehoopt ze het vertrouwen te geven om een cruise te boeken.


Het ‘Boek met vertrouwen’ annuleringsplan houdt in dat gasten die een nieuwe boeking maken voor 31 maart 2022 voor routes die vertrekken op of voor 30 september 2022, deze kunnen annuleren ongeacht de reden. Zij krijgen dan een toekomstige cruise krediet (Future Cruise Credit) ter hoogte van de annuleringskosten. Annuleringen moeten tot 30 dagen voor vertrek worden gedaan.

Gus Antorcha, president van Holland America Line, geeft aan dat hij wil dat gasten zich zeker voelen wanneer ze een cruise boeken. "We hebben zoveel positieve verhalen gehoord van gasten die met ons gecruised hebben sinds we weer volledig operationeel zijn. We willen dat iedereen die uitkijkt naar dat volgende avontuur zich op zijn gemak voelt bij het maken van die plannen. ‘Boek met vertrouwen, zorgeloos boeken met flexibele voorwaarden' biedt dat comfort."

Veiligheid aan boord
Daarnaast blijft Holland America Line druk bezig met de veiligheid aan boord. Er wordt gewerkt met uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor COVID-19 om de gasten en bemanningsleden te beschermen tegen het virus.

Wie een cruise wil boeken bij Holland America Line moeten voorafgaand aan de cruise kunnen aantonen volledig gevaccineerd te zijn, of een negatieve Antigeen of PCR-test op zak hebben (max. 48 uur oud). Daarnaast moet altijd een mondkapje worden gedragen, behalve tijdens het eten en drinken.

Na een succesvol seizoen in de zomer van 2021, is de gehele vloot weer beschikbaar voor het aankomend seizoen. Momenteel worden er cruises uitgevoerd in het Caribisch gebied, Mexico en langs de Californische kust.