2 maart 2024
Thumbnail voor Hurtigruten introduceert nieuwe afvaarten naar Britse eilanden voor komende zomer

Hurtigruten introduceert nieuwe afvaarten naar Britse eilanden voor komende zomer

TROMSØ - Hurtigruten heeft voor aankomende zomer nog twee afvaarten toegevoegd aan het reisprogramma vanuit Dover, Engeland. Met deze toevoegingen voert het schip MS Maud in 2021 in totaal zes afvaarten uit vanuit de Britse haven.


De twee cruises van vijftien dagen varen naar de Britse eilanden Iona, Holyhead, Isles of Scilly en Fowey. MS Maud, voorheen MS Midnatsol, vervoert ongeveer vijfhonderd passagiers en heeft in het verleden expeditiecruises uitgevoerd in Noorwegen en Antarctica. Aan boord is een team van experts aanwezig om de kennis van passagiers over de Britse eilanden te vergroten.

“Met zoveel staycation-afvaarten om uit te kiezen, bieden we iets echt anders voor Britse reizigers die op zoek zijn naar avontuur, excursies en ruimte”, vertelt Anthony Daniels, algemeen directeur bij Hurtigruten UK en EMEA. “We hebben niet alleen ons ongelooflijke expeditieteam om de plaatsen waar we naartoe gaan tot leven te brengen, maar ons kleine expeditieschip MS Maud kan ook bestemmingen bereiken waar de grote witte schepen niet kunnen komen, terwijl het toch voldoende ruimte biedt om te ontspannen en te dineren aan boord.”