10 mei 2024
Thumbnail voor In beeld: stewardessendans All You Need Is Love Kerstspecial

In beeld: stewardessendans All You Need Is Love Kerstspecial

SCHIPHOL - Net als ieder jaar is vanavond op kerstavond de All You Need Is Love Kerstspecial te zien met presentator Robert ten Brink. Een jaarlijks terugkerend fenomeen in het programma is de stewardessendans opgenomen op Schiphol Airport. Vorige week werden die beelden opgenomen en met een kantoor op het vliegveld, was dit voor Reisbizz.nl een uitje naast de deur.


Iedere kerstavond vult Robert ten Brink huiskamers in Nederland met veel liefde. Met de gedachte dat niemand alleen mag zijn met de kerst, brengt hij zoveel mogelijk familie en geliefden met een dierbare in het buitenland samen. Ondanks de coronapandemie kon de special ook dit jaar weer doorgaan. Vorig jaar was dit ook al het geval.

Traditiegetrouw is tijdens de kerstspecial een stewardessendans te zien terwijl Ten Brink verschillende passagiers van Schiphol haalt en die vervolgens met een grote bus door heel Nederland rijdt. De dans wordt buiten bij Schiphol Plaza opgenomen met crews van stewards en stewardessen van verschillende airlines. Dit jaar waren dat TUI, Transavia en KLM.

Met een kantoor op Schiphol liep Reisbizz.nl langs de opnames van de dans. De opnames trokken veel aandacht. In onderstaande video een sfeerimpressie.