19 juli 2024
Thumbnail voor Interrail viert 50-jarig bestaan met kortingsactie op Global Passen

Interrail viert 50-jarig bestaan met kortingsactie op Global Passen

UTRECHT - Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum geeft Interrail tijdelijk 50 procent korting op Global Passen met een bepaalde geldigheid. “Sinds de oprichting in 1972 heeft de Interrail Pas het treinreizen in Europa zoals we dat kennen getransformeerd.” Als verwijzing naar de allereerste Pas geldt de uitzonderlijke actie voor Doorlopende Interrail Global Passen van 1, 2 en 3 maanden.


De aanbieding loopt van 6 mei tot 10 mei. Passen die tijdens de actieperiode worden gekocht, kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

“In de afgelopen vijftig jaar is ‘Interrailen’ een unieke beweging geworden die generaties reizigers heeft geïnspireerd om uit hun comfortzone te stappen en zo vrij en zo ver te reizen als hun nieuwsgierigheid hen brengt”, luidt de aankondiging. Met de eerste Interrail Passen die vijftig jaar geleden werden verkocht, konden jonge reizigers een hele maand onbeperkt reizen en Europa ontdekken.

De aanbieding loopt tijdens Europadag op 9 mei en brengt daarmee een eerbetoon aan de Europese eenheid en culturele uitwisseling die al sinds het begin aan de Interrail Pas ten grondslag liggen.