10 mei 2024
Thumbnail voor Jessica Breugem heeft nieuwe functie binnen TUI: ‘Nog steeds contact met de reisagent’

Jessica Breugem heeft nieuwe functie binnen TUI: ‘Nog steeds contact met de reisagent’

RIJSWIJK - Jessica Breugem, vertrouwd gezicht voor de retail namens TUI, is een nieuwe weg ingeslagen binnen het bedrijf. Na zeven jaar op de sales afdeling te hebben gewerkt bij de touroperator, is Jessica deze maand begonnen als Account Executive Commercieel. In gesprek met Reisbizz.nl vertelt Jessica alles over haar nieuwe functie.


Sinds deze maand is Jessica te vinden op de afdeling TUI Groups, Incentives & Sports. Op deze afdeling worden groepsreizen op maat, incentive reizen en sportreizen georganiseerd. “De klant volledig ontzorgen en een reis organiseren die perfect past bij het doel dat zij voor ogen hebben, daar komt het op neer”, vertelt Jessica. Als commerciële Account Executive houdt Jessica zich bezig met het organiseren van maatwerk groepsreizen en events voor diverse branches.

Jessica stelt dat de zeven jaar op de afdeling Sales een leuke en leerzame tijd is geweest. “Het leukst waren de studiereizen die ik mocht organiseren en begeleiden. Dat was eigenlijk mijn eigen ‘toko’ binnen de afdeling. Ook heb ik erg genoten van het ontwikkelen van de TUI Challenge, onze studiereis 2.0.” Na die zeven jaar was het voor Jessica tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Gelukkig biedt TUI daarin veel mogelijkheden en de afdeling waar ik nu werk stond al een tijdje op mijn radar. Dus dat het gelukt is om daar uiteindelijk aan het werk te kunnen, is geweldig.”

Contact met de reisagent
Bij haar vorige functie lag de focus op de retailpartners van TUI en had zij veel contact met reisagenten om TUI “top of mind” te maken. Zij was dan ook een bekend gezicht voor de reisagenten. In haar nieuwe functie is dat wel anders. “Hier ligt de focus op de organisatie van groepsreizen op maat en incentive reizen, veelal voor het bedrijfsleven en verenigingen. Hierbij ga ik me dus richten op het commerciële onderdeel van Account Executive en het binnenhalen van nieuwe groepen. Op dat vlak denk ik nog veel te kunnen leren.” Toch zal Jessica nog regelmatig in contact zijn met veel van de reisagenten. “Veel van onze klanten zijn reisbureaus en ZRA’s, dus dat zit wel goed.”