20 april 2024
Thumbnail voor Katoesjka Kuppens: Boetiek is uniek omdat de gasten van A tot Z worden verwend

Katoesjka Kuppens: Boetiek is uniek omdat de gasten van A tot Z worden verwend

EDE - Een overnachting in een boetiekhotel is volgens Katoesjka Kuppens van The Travel Club een unieke ervaring. Maar wat is precies een boetiekhotel en waar vind je deze met name bijzondere accommodaties? Voor welk type klant zijn ze geschikt en wat maakt het verblijf in een boetiekhotel zo uniek? Reisbizz Magazine gaat in de Couleur Locale Special met Katoesjka hierover in gesprek.


Katoesjka merkt overduidelijk een toenemende vraag naar boetiekhotels als ze kijkt naar haar boekingen. “Ook is er vraag naar boetiekhotels in kleinschaligere locaties. Ik heb verschillende klanten die dit bij mij boeken."

Verwennen
Volgens Katoesjka is boetiek uniek omdat de gasten van A tot Z worden verwend in de accommodaties. "De service is erg persoonlijk waarbij écht aandacht is voor de klant. Reizigers zullen hier een beleving ervaren die je niet zo snel zult vergeten. Bij dit soort accommodaties is vooral de uitstraling belangrijk. En dan gaat het met name om de inrichting en service, wat het liefst dan ook nog duurzaam is. Het kunnen schieten van Instawaardige plaatjes is ook niet geheel onbelangrijk.”

Trends in de reisbranche
Katoesjka geeft aan dat er een nieuwe trend is als het gaat om reizen. “Rondreizen in een rustig tempo zijn hot. Ook vallen hotels waar klanten zelf niet zo snel aan denken erg in de smaak. Ze willen echt verrast worden. De klant vraagt ons om de locaties en daarbij horende tips.” Daarnaast zijn verre reizen ook erg populair. “Mensen willen once in a lifetime ervaringen meemaken. En het liefst met de hele familie. Na de afgelopen slechte jaren is er nu een run op mooie reizen. Het is echt gekkenhuis! Heel erg fijn natuurlijk, maar soms is het ook wel heftig.”

Ben je benieuwd hoe Katoesjka deze kleinschalige en bijzondere adresjes vindt en welke bestemmingen hier goed geschikt voor zijn? Lees dan het volledige interview over boetiekhotels in de Couleur Locale Special.