19 juli 2024
Thumbnail voor Kerst en oudejaarsavond keren terug in Disneyland Paris

Kerst en oudejaarsavond keren terug in Disneyland Paris

PARIJS - De magie van kerst keert terug naar Disneyland Paris van 13 november 2021 tot en met 9 januari 2022. Daarnaast kondigt het park een evenement op oudejaarsavond aan, New Year’s Eve Party, en van 1 oktober tot en met 7 november 2021 kunnen gasten Halloween komen vieren tijdens Disney’s Halloween Festival en de exclusieve Disney Halloween Party.


Tijdens de kerstperiode verlichten duizenden lichtjes de kerstboom om de gasten bij binnenkomst in het Disneyland Park te verwelkomen. De verlichting in Main Street, U.S.A. leidt hun naar het Kasteel van Doornroosje en in de straat komen zelfs af en toe sneeuwvlokken uit de lucht vallen. Veel iconische Disney figuren trekken tijdens de kerstdagen hun mooiste kerstkostuums aan om de feestdagen zo magisch mogelijk te maken.

Om het jaar af te sluiten, biedt Disneyland Paris de gasten een New Year’s Eve Party met veel Disney figuren, enkele attracties die geopend zijn, speciale menu’s in restaurants in beide Disney parken en verschillende verrassingen voor een betoverende oudejaarsavond.

Halloween
Ook tijdens de Halloweenperiode wordt het Disneyland Park uitgedost met themakleuren en herfstversieringen om gasten te vermaken met een Halloweensfeer. Tijdens de Disney Halloween Party op 31 oktober zijn enkele attracties tot laat geopend en zijn er vele verrassingen en grappige evenementen met de Disney schurken. “Rillingen, spanning en plezier gegarandeerd”, aldus Disney.