14 april 2024
Thumbnail voor Locatie Czechia Travel Trade Day 2024 bekendgemaakt door organisatie

Locatie Czechia Travel Trade Day 2024 bekendgemaakt door organisatie

In 2024 wordt de Czechia Travel Trade Day georganiseerd in de regio Hradec Králové in Oost-Bohemen. Dat meldt CzechTourism donderdag. De toeristische dienst van Tsjechië nodigt internationale inkopers daar van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 april 2024 uit om kennis te maken met diverse Tsjechische bedrijven, regio's en andere organisaties in de reisbranche.

Na Olomouc, Pilsen, Karlovy Vary en Zuid-Moravië is in april de regio Hradec Králové aan de beurt voor het evenement. CzechTourism-Czech Tourist Authority organiseert de Czechia Travel Trade Day samen met het Hradec Králové Tourism Board.

Het evenement is volgens de toeristische dienst “een platform voor ontmoetingen tussen Tsjechische bedrijven, regio's en andere instellingen die betrokken zijn bij toerisme met internationale inkopers.” Naast de netwerkdag worden diverse studiereizen georganiseerd, “waarbij deelnemers de veelzijdigheid van de regio Oost-Bohemen zullen ontdekken”, aldus CzechTourism.

De Czechia Travel Trade Day is met name interessant voor touroperators en reisagenten die zich op actieve vakanties, bergtochten, groepsreizen of schoolreizen richten, aldus de organisatie.

Aanmelden en meer informatie via de website van CzechTourism.