2 december 2023
Thumbnail voor Luxe reizen label COLLECTIONS van start

Luxe reizen label COLLECTIONS van start

Het met zorg samengestelde aanbod is exclusief beschikbaar voor reisagenten en reisbureaus. Sharon Staleman, Judith van der Knaap en Samantha Koeman, die al een jarenlange samenwerking hebben vanuit Travel Impressions, staan klaar om de mooiste hotels en resorts op de meest geweldige bestemmingen aan te bieden. Als tailor-made-product wordt de reis geheel naar wens van de klant op maat gemaakt.

Beleving


Bij veel van de door COLLECTIONS geselecteerde accommodaties ontvangt de gast extra’s om het verblijf nog specialer te maken. Denk aan een mooi diner, een spabehandeling of kamerupgrades. Luxe is niet alleen een mooie kamer, het draait om een buitengewone beleving.

Tim van Avila Reizen: "We zijn vooral heel dankbaar dat Sharon, Samantha en Judith zoveel enthousiasme tonen om van COLLECTIONS een groot succes te maken en voelen ons vereerd hier onderdeel van te mogen zijn!”

Reisaanvragen
Via de website, collections.travel is al een brede selectie te vinden. Het aanbod wordt nog dagelijks uitgebreid, maar ook buiten het via de website gepubliceerde aanbod zijn er tal van mogelijkheden. Mocht die ene droombestemming nog niet terug te vinden zijn op de website, mail voor een reisaanvraag op maat via [email protected], of bel naar +31 (0)20 440 1400.