11 mei 2024
Thumbnail voor Medewerkers Sunair Vakanties maken proefrit met Nightjet richting Wenen

Medewerkers Sunair Vakanties maken proefrit met Nightjet richting Wenen

AMSTERDAM - Afgelopen dinsdag maakten acht medewerkers van Sunair Vakanties een korte trip met de Nightjet die naar Wenen reist. Om 19:00 uur stapten zij in Amsterdam aan boord van de trein om een uurtje mee te reizen en kennis te maken met de nachttrein. Sinds de introductie van de Nightjet vanuit Amsterdam naar Wenen vorig jaar mei, is deze ook te boeken voor en door klanten van Sunair.


Om reisbureaus en klanten nog beter te kunnen adviseren over dit product, werd besloten een stukje mee te reizen. Vergezeld door Senior Propositiemarketeer David van Wijngaarden en Accountmanager Caroline Bik van NS International, maakten zij een tour door de trein.

In de zes-persoonszitcoupe werd onder het genot van koffie en thee met warme Kaiserschmarrn het menu bekeken, de stoelen en hoofdsteunen getuned. Daarna werd de luxe eerste klasse slaapaccommodatie met eigen douche en toilet bezocht. Toen nog met zitbanken, maar deze worden, op het moment dat de reizigers dat willen, omgebouwd door de medewerkers van Newrest tot bedden. Een opgemaakt, compleet bed met dekbed. Ook de zespersoons ligcompartimenten, met gedeeld toilet en douche elders in het rijtuig, werden geïnspecteerd.

Mooie aanvulling
“Heel goed voor onze medewerkers om zo dit product te ervaren en te horen welke mogelijkheden er allemaal zijn”, vertelt Jan-Bert Wissink, directeur Sunair, enthousiast. “Kies je voor meer privacy en comfort of ga je voor de meest voordelige optie? En nooit geweten dat er zelfs connecting slaapcompartimenten te boeken zijn, voor grotere groepen of gezinnen. Absoluut een mooie aanvulling op het brede assortiment stedentrips met de internationale dagtreinen dat we sinds jaar en dag aanbieden.”

De Nightjet rijdt dagelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Innsbruck, Wenen, Basel en Zürich. Met de nachttrein kan op een snelle, comfortabele en duurzame manier naar Oostenrijk en Zwitserland gereisd worden. De trein vertrekt begin van de avond, reizigers stappen de volgende ochtend uitgeslapen en fit op hun bestemming uit.