19 mei 2024
Thumbnail voor Met Special Traffic naar Atlantic Canada: ‘Nova Scotia verovert het hart van jouw klant’

Met Special Traffic naar Atlantic Canada: ‘Nova Scotia verovert het hart van jouw klant’

SCHIPHOL - Wie alle hoogtepunten van Canada heeft gezien, kan van de gebaande paden gaan en de echte diversiteit van Canada ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een reis naar Atlantic Canada als je op zoek bent naar een mix van cultuur en natuur, het laidback vakantiegevoel en rustig wilt reizen. Special Traffic neemt je in de Canada & Alaska Special van Reisbizz Magazine mee naar deze bijzondere bestemming.


Het sfeervolle Atlantic Canada heeft volgens de reisorganisatie veel te bieden. “De relatief kleine afstanden maken reizen hier tot een feest. Onderweg heb je steeds tijd voor een stop om iets te ondernemen en om van de schitterende omgeving en fraaie uitzichten te genieten. Aan het eind van de reis zal jouw klant vast verbaasd zijn dat Atlantic Canada zo'n typisch pareltje is waar velen nog niet van weten, maar kenners op waarde weten te schatten.”

Het Canadese Nova Scotia zal volgens Special Traffic het hart van je klant veroveren met de vissersdorpjes, de vele vuurtorens, de graslanden en - heel verrassend - de wijnvelden bij Wolfville. “Peggy’s Cove is één van de populairste vissersplaatsjes van Canada. Kleurrijke huisjes en een vuurtoren omgeven door glooiende kustrotsen maken deze plek zeker fotogeniek. Via de kustlijn reis je richting Lunenberg, één van de grootste vissersplaatsen van de provincie Nova Scotia. Talrijke gekleurde huisjes van hout staan op de berg. Vanaf het water is het een mooi plaatje. Veel gebouwen zijn nog uit de 18e en begin 19e eeuw en daarmee is Lunenburg op de werelderfgoedlijst van Unesco gekomen. In het oude centrum waan je je in het begin van de 19e eeuw.”

Bijzondere accommodaties
Hotelketens zijn er in Atlantic Canada nauwelijks. Special Traffic adviseert een verblijf in diverse kleinschalige B&B’s en bijzondere accommodaties. “Kies bijvoorbeeld in Digby in Nova Scotia voor een verblijf in een charmant en eeuwenoud herenhuis omgeven door prachtige bomen en bloementuinen. Geniet van gastvrijheid in een ontspannen sfeer met een geweldig uitzicht over het water. Of boek een sfeervol chalet of een houten hut direct aan de kust en met een privé-strand. Maak een mooie wandeling en ga op ontdekkingstocht door de groene omgeving. Rust en ruimte vind jouw klant hier gegarandeerd.”

Wil je meer weten over Atlantic Canada? Lees dan het hele artikel in de Canada & Alaska Special van Reisbizz Magazine.