19 april 2024
Thumbnail voor Mike Bosman nieuw lid bij Corendon-familie op Curaçao

Mike Bosman nieuw lid bij Corendon-familie op Curaçao

BADHOEVEDORP - Mike Bosman start per 1 september in een nieuwe rol als resortmanager van het Mangrove Beach Resort. Midden in de corona pandemie opende het hotel op 1 juli 2020 haar deuren. Biray Ogut zal als Regional Director Corendon's Hotels en Resorts op het eiland Curaçao blijven leiden en begeleiden.


Het resort met 399 kamers is sinds september 2021 onderdeel van Curio by Hilton en heeft elf eet- en drinkgelegenheden, vier zwembaden, Aquapark en een 24/7 fitnesscentrum. Atilay Uslu (oprichter en eigenaar van hotels op Curaçao) en Mariska Nunes (Managing Director Corendon Hotels & Resorts) vertellen enthousiast over de aanstelling van Mike: "Hij brengt veel internationale ervaring met zich mee die hij heeft opgedaan in grote hotels en resorts en dat is precies wat we nodig hebben.”

Bouw nieuw resort gestart
De bouw van een extra resort naast het bestaande Mangrove Beach Resort is al gestart. Het nieuwe resort met 311 kamers zal in het derde kwartaal van 2023 worden opgeleverd. Onder welke naam het hotel de deuren opent, is nog niet duidelijk.

Caribisch avontuur
Mike Bosman: "Momenteel werk ik nog als algemeen directeur van blooming bedrijvengroep in Bergen (NH). De komende maanden wil ik alles zo goed mogelijk overdragen om dit prachtbedrijf toekomstbestendig en met een goed gevoel achter te laten. Na vijf en een half jaar is het tijd voor weer een internationaal avontuur. Ik kijk ernaar uit om naar de door mij zo geliefde Caribisch gebied te verhuizen." Bosman was eerder al in het buitenland werkzaam bij onder andere Vale do Lobo in Portugal, The Belfry in Engeland en Royal Caribbean Cruiselines vanuit Miami.