9 mei 2024
Thumbnail voor Naast TUI breiden ook Corendon en Sunweb aanbod op Groningen Airport Eelde uit

Naast TUI breiden ook Corendon en Sunweb aanbod op Groningen Airport Eelde uit

EELDE - Gedurende het komende zomerseizoen hebben verschillende reisorganisaties besloten het aantal vluchten op de Groningen Airport Eelde uit te breiden. Voornaamste reden is de aantrekkende reisvraag.


Zoals vermeld in eerdere berichtgeving op deze site, heeft TUI Antalya toegevoegd aan haar zomeraanbod vanaf Groningen. Deze route wordt tussen 7 juli en 1 september op iedere dinsdag en vrijdag gevlogen met een Boeing 767. De reeds geplande bestemmingen van TUI zijn Gran Canaria en Mallorca.

Ook Corendon heeft besloten het aantal vluchten en bestemmingen uit te breiden. Zo wordt er vanaf 1 augustus één keer per week naar Rhodos en twee keer per week naar Dalaman in Turkijke gevlogen. Daarnaast wordt de frequentie van één wekelijkse vlucht naar Heraklion, Kreta, verdubbeld. Andere bestemmingen waar Corendon, evenals TUI, naar toe vliegt, zijn Mallorca en Antalya.

Herfstvakantie
In de herfstvakantie, van 21 tot en met 28 oktober, gaat Sunweb vluchten charteren naar Antalya, Bodrum en Rhodos. De vluchten naar Antalya worden uitgevoerd door SunExpress, naar Bodrum door Freebird en naar Rhodos door Sky express.

Reisorganisatie Sunair vliegt net zoals de voorgaande jaren met Blue Islands naar de Kanaaleilanden (Guernsey, Verenigd Koninkrijk), maar dan voor een langere periode dan vorig jaar. In het specifiek van 30 april tot en met 10 september.

Groningen Airport Eelde is blij met deze uitbreiding: “We zien dat het aanbod groeit met de toenemende vraag naar regionaal vertrek. Mensen willen ontspannen, zonder lange wachtrijen op vakantie. Daarnaast zijn dit voor onze regio gewilde bestemmingen. We zijn daarom blij met deze uitbreiding in deze vakantieperioden en we blijven met onze partners werken aan meer”, aldus Jonas van Dorp, Manager Commercie & Communicatie Groningen Airport Eelde.