28 februari 2024
Thumbnail voor Nieuwe Allianz Partners verzekeringsmodule in BAS by Fadiro

Nieuwe Allianz Partners verzekeringsmodule in BAS by Fadiro

Allianz Partners en Fadiro hebben de afgelopen maanden de handen ineengeslagen en hun twee applicatiesystemen aan elkaar gekoppeld. Nu kunnen reisagenten direct tijdens het boekproces een reis- of annuleringsverzekering afsluiten.

Reisagenten vinden in het BAS reisdossier van de klant vanaf vandaag een activatiebanner. Via één druk op deze banner is het mogelijk om realtime verzekeringspremies op te halen, verzekeringen af te sluiten of te beëindigen. Veel gegevens zijn al vooraf ingevuld, waardoor afsluiten heel eenvoudig is.

Géke McNab, Business Development Manager bij Allianz, reageert enthousiast. “Na vele jaren samenwerken met Fadiro maken we nu echt een grote technologieslag door het koppelen van onze applicaties. Een proces dat niet stopt, want wat is er mooier dan continu schaven aan het verbeteren van onze services naar onze gezamenlijke klant: de reisagent!”

Reisagenten kunnen voor klanten een kortlopende reisverzekering of kortlopende annuleringsverzekering afsluiten. De meest gekozen combinaties van de afgelopen periode vormen de basis voor de nieuwe pakketten in de verzekeringen. Deze verzekeringen blijken het best aan te sluiten op de wensen en behoeften van klanten.

”De vernieuwde integratie in BAS van de verzekeringsproducten van Allianz Partners zijn een waardevolle toevoeging voor de reisagenten, waarbij gemak en eenvoud voorop staan. De wijze waarop Allianz Partners zich nu in BAS manifesteert is een nieuw uitgangspunt in procesverbeteringen binnen BAS. Wij zijn er trots op dat Allianz Partners met ons de stap heeft genomen om hun nieuwe portal te integreren”, aldus Theo Hoving, algemeen directeur van Fadiro.