20 oktober 2024
Thumbnail voor Noël ten Thije: werk genoeg maar vertrouwen is nog niet volledig terug

Noël ten Thije: werk genoeg maar vertrouwen is nog niet volledig terug

DEN HAM - Volgens Noël ten Thije, eigenaresse van Travel Xperts Den Ham, is er op dit moment werk genoeg binnen haar kantoor. Ook zijn er veel reisaanvragen. "Maar eerlijk is eerlijk, het vertrouwen is nog niet volledig terug. Maar ik blijf erbij dat mensen op reis willen en daar houd ik me aan vast. Er komt een dag dat de volledige wereld weer bereisd kan worden", vertelt ze in gesprek met Reisbizz Magazine.


Ten Thije vertelt verder dat er veel bij Duitse touroperators wordt geboekt via haar kantoor vanwege de flexibele pakketten die je bij kunt boeken.

"Afhankelijk van welke touroperator kun je tot zeven dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Op die manier kunnen klanten zelf meer aan het stuur staan. Dat helpt zeker om de klant over de streep te trekken”, vervolgt ze.

De onderneemster uit Overijssel is een optimistisch persoon. "Dat positieve heeft me door de afgelopen periode heen getrokken. Natuurlijk zakte de moed mij in de schoenen toen afgelopen juli de Balearen plots op oranje gingen. En het moment dat de omikronvariant om de hoek kwam kijken, daar werd ik ook niet blij van. Maar ik blijf erbij dat mensen op reis willen en daar houd ik me aan vast. Er komt een dag dat de volledige wereld weer bereisd kan worden”, besluit ze.

Lees het volledige interview met Noël is de meest recente uitgave van Reisbizz Magazine.