19 juni 2024
Thumbnail voor Norwegian Cruise Line brengt populaire wijncruise naar Europa

Norwegian Cruise Line brengt populaire wijncruise naar Europa

OSLO - Norwegian Cruise Line brengt in 2022 de Meet the Winemaker-serie naar Europa. De populaire serie biedt exclusieve mogelijkheden om in contact te komen met wijnmakers en andere deskundigen door middel van diverse seminars, wijnproeverijen en wijnarrangement.


De Meet the Winemaker serie is op veler verzoek teruggekeerd op de planning van Norwegian Cruise Line. De cruisemaatschappij werkt samen met verschillende wereldberoemde wijnmakers en experts in het veld, die met gasten zullen communiceren door middel van een reeks evenementen aan boord. Zo kunnen gasten kennismaken met Gérard Bertrand, Green Personality of the Year; Rob Mondavi Jr., vierde generatie Napa Valley wijnmaker; Diane Flamand, wijnmaker bij Bordeaux Collection Wines, Domaines Barons de Rothschild (Lafite) en Michael Mondavi van de Michael Mondavi Family Estate.

Cruises rond Griekse eilanden en Italië
Voor de allereerste keer in haar geschiedenis zal de Meet the Winemaker serie haar weg vinden naar Europa, met cruises rond de Griekse eilanden en Italië. De evenementen vinden plaats op 17 juli en 12 oktober. De gastheer van het evenement in juli is de bekende wijnmaker Antonio Hidalgo van het wereldwijd erkende en door een familie gerunde Spaanse Sherry huis - Bodegas Hidalgo La Gitana. De oktober editie wordt gehost door Sandro Bottega.

Vintage wijnen
Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line, zegt: "Onze Guest First filosofie dwingt ons om gasten centraal te stellen bij elke ontwikkeling en de Meet the Winemaker serie laat deze toewijding zien om onze gasten hoogwaardige, once-in-a-lifetime aanbiedingen te bieden. Wij hopen dat onze gasten genieten van de nieuwe editie van de populaire serie en dat ze een onvergetelijke ervaring overhouden van hedendaags meest innovatieve drank en culinaire leiders. Wij zijn erg trots op de line-up van dit seizoen en enthousiast om het evenement voor de allereerste keer naar Europa te brengen."

Op elk van de cruises worden vintage wijnen geschonken die door experts zijn uitgekozen. Wijnpakketten variëren van € 20,- tot € 90,- per persoon.