24 juni 2024
Thumbnail voor Norwegian Cruise Line keert terug met cruises naar de Canarische Eilanden

Norwegian Cruise Line keert terug met cruises naar de Canarische Eilanden

AMSTERDAM - Norwegian Cruise Line (NCL) heeft aangekondigd voor het eerst sinds 2017 terug te keren naar de Canarische Eilanden. NCL lanceert hiervoor 10- tot 14-daagse routes die de Canarische Eilanden combineren met bezoeken aan Portugal, Spanje en Marokko met keuze uit verschillende inschepingshavens in Lissabon, Málaga en Santa Cruz de Tenerife.


Vanaf 21 november 2022 keert Norwegian Sun terug om de cruisereizen naar de Canarische Eilanden te maken. Tijdens dit debuutseizoen van zes maanden zal de Norwegian Sun verschillende nieuwe havens voor de cruiserederij bezoeken, waaronder Puerto del Rosario (Fuerteventura) en San Sebastián de la Gomera, Canarische Eilanden, Spanje; Ceuta, Spanje; Agadir, Marokko; en Horta (Azoren), Portugal. 

Het Europa-cruiseaanbod van NCL biedt toegang tot populaire havens in de regio, variërend van Agadir en Casablanca in Marokko tot Las Palmas en Arrecife in Spanje. Daarnaast kunnen gasten ook de wat minder ontdekte plekken bezoeken zoals Ceuta in Noord-Afrika en Cadiz in Spanje. Deze haven-intensieve cruises omvatten niet meer dan twee zeedagen en een gemiddelde van twaalf uur haventijd, inclusief overnachtingen in Lissabon, Portugal; Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje; Las Palmas, Gran Canaria, Spanje; en Casablanca, Marokko.

Komende zomer varen in totaal negen NCL-schepen, inclusief de Norwegian Sun, in Europese wateren die samen de grootste vloot in de geschiedenis van de rederij vormen. NCL's uitgebreide aanbod van Europese routes in 2022 omvat reizen naar de Griekse Eilanden, de Noorse Fjorden, de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden.