28 februari 2024
Thumbnail voor Norwegian Cruise Line maakt routes 2024/25 bekend

Norwegian Cruise Line maakt routes 2024/25 bekend

AMSTERDAM - Norwegian Cruise Line (NCL) onthult nieuwe winter- en zomercruises voor 2024/2025. Cruises naar bestemmingen in Europa, het Caribisch gebied en Alaska staan op de planning. Cruisereizigers kunnen kiezen uit 400 bestemmingen wereldwijd.


Een aantal hoogtepunten van de nieuwe routes zijn de Griekse eilanden, Israël, Egypte, Alaska, het Panama Kanaal, Noord-Europa en bestemmingen in de Middellandse zee. Daarnaast mag volgens de rederij een cruisevaart langs het Caribische gebied niet ontbreken. Ook tropische bestemmingen als Mexico en Honduras worden tijdens deze routes aangedaan.

“Bij het plannen van nieuwe routes luisterden we naar onze gasten en bieden we hen de ultieme cruisevakantie”, aldus Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van NCL. Sommer geeft aan dat de cruises ontworpen zijn om langere havenuren en minder zeedagen aan te bieden zodat cruisereizigers meer tijd kunnen besteden aan culturen en bestemmingen die ze bezoeken. “Het is een manier om in contact te komen met de wereld om hen heen.”

Kortingsactie
Aangezien de feestdagen eraan komen, geeft NCL reizigers de kans een cruise te boeken met een kortingsactie. Ze geven 50 procent korting op alle cruises en geven hierbij onbeperkte bar, special dining en gratis WiFi weg.