21 februari 2024
Thumbnail voor Oceania Cruises herstart cruiseactiviteiten augustus dit jaar

Oceania Cruises herstart cruiseactiviteiten augustus dit jaar

MIAMI - Oceania Cruises kondigt aan de cruiseactiviteiten in augustus te hervatten met afvaarten naar Scandinavië en West-Europa met de Marina. Op 29 augustus dit jaar zal de Marina haar oorspronkelijk gepubliceerde reisschema hervatten, beginnend met een afvaart vanuit Kopenhagen.


Op de Marina kan de rederij 1.250 gasten verwelkomen. Het schip maakt tijdens de eerste afvaart een tiendaagse reis met onder andere een stop in Duitsland, Polen en Rusland. De reis eindigt in de haven van Stockholm in Zweden.

“Het hele team van Oceania Cruises is verheugd om zich nu te richten op het veilig hervatten van de activiteiten en uiteindelijk onze gasten weer te verwelkomen om de wereld opnieuw te gaan verkennen”, meldt Bob Binder, President en Chief Executive Officer bij Oceania Cruises.

De gefaseerde herstartdata voor de rest van de vloot van Oceania Cruises wordt binnenkort bekendgemaakt. De reisroutes worden geëvalueerd op beschikbaarheid van havens. Met de gefaseerde herstart wil de rederij zorgen voor een gezonde terugkeer naar de diensten die gasten, bemanning en de bezochte bestemmingen beschermt.