16 september 2024
Thumbnail voor Onbekend Panama: Een avontuur voor de Latijns-Amerika reiziger

Onbekend Panama: Een avontuur voor de Latijns-Amerika reiziger

Panama, vaak overschaduwd door zijn bekende buur Costa Rica, biedt een unieke ervaring voor avontuurlijke reizigers. Dat zegt Latijns-Amerikaspecialist, Mariska van Vliet van Latin Travel. Met de prachtige natuur, rijke cultuur en authentieke charme is Panama een bestemming die nog niet is ontdekt door het massatoerisme.

"In Panama word je verrast door de authenticiteit van het land. Tijdens een rondreis zul je veel in contact komen met de lokale bevolking en de echte cultuur van het land ervaren", aldus Mariska.

Ze vertelt in Reisbizz Magazine over de onontdekte parel in Latijns-Amerika. "Begin je reis in Panama-Stad, waar moderne wolkenkrabbers en het historische Casco Viejo samenkomen. Hier bezoek je ook het wereldberoemde Panamakanaal, een indrukwekkende doorgang als het achtste wereldwonder. Ontdek ook de natuurlijke schoonheid van El Valle de Anton met een hike naar La India Dormida en geniet van de serene omgeving en adembenemende uitzichten zonder een toerist tegen te komen."

Wat ook een echt must is volgens Mariska is het in het zuiden gelegen dorp, Pedasi. Je kunt er snorkelen op het afgelegen Isla Iguana en genieten van ongerepte stranden en kans op het hebben van een privé eilandje. Voor duikliefhebbers is Santa Catalina een paradijs, met de kans om te zwemmen met witpunthaaien in het Nationaal Park Isla Coiba. 

Laat je verrassen door de authenticiteit en diversiteit van het onontdekte Panama door Mariska van Vliet van Latin Travel hier in de Latijns-Amerika Special van het Reisbizz Magazine en wordt meteen geprikkeld om die reis te gaan boeken.