13 mei 2024
Thumbnail voor Ontspannen sfeer bij franchisedag Personal Touch Travel

Ontspannen sfeer bij franchisedag Personal Touch Travel

CULEMBORG – Vanmiddag was het een gezellig samenzijn voor de ruim 100 ZRA’s van Personal Touch Travel. Op de bijzondere locatie ‘Vrij’ in Culemborg, was er ruimte voor een borrel met een hapje, maar vooral tijd om met elkaar bij te praten. Dat was precies de insteek die Arjan Kastelein voor ogen had. Reisbizz was aanwezig en sprak met de Managing Director van Personal Touch Travel.


De middag startte rond 14:00 uur, met een welkomstwoord van Kastelein, althans dat was de planning. “Dat liep iets uit”, lacht Kastelein. “We zijn zo blij om elkaar weer allemaal te zien na zo’n periode van voornamelijk digitaal contact. Het weerzien en het elkaar begroeten nam iets meer tijd in dan verwacht. Dit was ook de opzet, weer een fijn samenzijn in ontspannen sfeer. Geen presentaties van leveranciers dit keer maar echt een moment om even in contact met elkaar te zijn."

 

Jubilarissen en nieuwkomers
Personal Touch Travel bestaat in november 16 jaar, daar werd tijdens het welkomstwoord ook aandacht aan gegeven. “We hebben een jubileum te vieren. Daarnaast hebben we maar liefst 14 jubilarissen die 10 jaar bij ons als ZRA zijn aangesloten. Die hebben we even in het zonnetje gezet. Hun eerste reactie was;“oh, er kan nog wel 10 jaar bij!”

Er werden nog meer awards uitgereikt aan onder andere de beste nieuwkomer en de ZRA met de hoogste omzet. Vervolgens werden er teams ingedeeld om tegen elkaar te strijden in de pub quiz en dat ging er fanatiek aan toe. De avond wordt afgesloten met een walking-diner.