14 juli 2024
Thumbnail voor Pascal de Kort en Eveline de Waal in gesprek over maatwerk van Live to Travel: Niets is te veel

Pascal de Kort en Eveline de Waal in gesprek over maatwerk van Live to Travel: Niets is te veel

AALST - Bij het samenstellen van een maatreis komen veel verschillende factoren kijken. Reisagent en touroperator moeten dan ook nauw samenwerken om tot een concrete offerte te komen. Eveline de Waal (managing director Live to Travel) gaat in gesprek met Pascal de Kort, ZRA bij The Travel Club over het belang van maatwerkreizen en hun onderlinge samenwerking.


Eveline: Pascal, wat vind jij fijn aan het maatwerk dat Live to Travel levert?
Pascal:
“Ik ben erg blij met de maatwerkvoorstellen van Live to Travel: ze zien er keurig en professioneel uit. Ik krijg de prijzen apart in de mail en kan de Wetu-link dus zo naar de klant toesturen. Mijn klanten reageren erg enthousiast op de reisvoorstellen vanwege de mooie foto’s in de offerte. Die creëren meteen een prettig vakantiegevoel. De medewerkers van Live to Travel kennen de bestemmingen zelf heel goed en kunnen uit ervaring adviseren. Hoe kijk jij naar het maatwerk wat jullie leveren?”

Eveline: “Voor ons biedt het veel afwisseling in ons werk. Zo worden we uitgedaagd om ons te blijven verdiepen in onze bestemmingen. Elke aanvraag kan net weer even anders zijn en dat maakt het zo leuk.”

Eveline: Voor welke type reizen vind jij dat je bij Live to Travel goed terecht kunt?
Pascal:
“Heel Afrika, Mauritius, Seychellen en Oceanië. Maar ik heb op dit moment ook klanten op de Dominicaanse Republiek wat ik bij jullie heb geboekt. Omdat Live to Travel scherpe tarieven heeft met Air Belgium is dat zeker interessant qua prijs.”

Eveline: “Wat leuk om te horen! Persoonlijk vind ik dat iedereen voor alle bestemmingen bij ons terecht kan, maar inderdaad onze kracht ligt bij reizen naar Afrika, Oceanië en droomstranden. Of dit nou een autorondreis, een camperreis of een rondreis met een daktent is, het kan allemaal. Voor onze droomstanden hebben wij geen ‘standaard’ pakketreizen, ook deze kunnen volledig op maat samengesteld worden voor de klant.”

Eveline: Nu ben ik wel benieuwd hoe je naar onze samenwerking kijkt, Pascal. Wat vind je goedgaan in de samenwerking met Live to Travel?
Pascal:
“Persoonlijk contact, korte wachttijden en niets is te veel. Jullie zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De reisdocumenten zien er mooi uit en worden per post verstuurd, iets wat je niet meer zo vaak ziet bij touroperators. Laatst heb je mij in één uur tijd een spoedcursus Zuid-Afrika gegeven. De offerte van de klant is van dag tot dag helemaal doorgesproken zodat ik de reis tot in de kleine details goed kon overbrengen bij de klant tijdens mijn verkoopgesprek. Resultaat: een hele blije klant en een hele mooie boeking!”

Ben je benieuwd hoe Eveline denkt over hun samenwerking en hoe beide dames kijken tegen het aanvragen van meerdere offertes? Lees dan de rest van het gesprek verder in onze Maatwerkspecialisten Special.