13 mei 2024
Thumbnail voor Personal Touch Travel breidt team uit met commercieel manager Thea van Spaandonck

Personal Touch Travel breidt team uit met commercieel manager Thea van Spaandonck

DEN HAAG - Thea van Spaandonck voegt zich per 1 november bij het team van Personal Touch Travel. Van Spaandonck is twaalf jaar lang als ZRA aangesloten geweest bij de organisatie, maar zal zich vanaf november als commercieel manager volledig bezighouden met de verdere groei van de franchiseorganisatie.


Directeur Arjan Kastelein heeft grootse plannen wat de nieuwe organisatie betreft. “We willen uitbreiden via onze Personal Travel Academy, al zijn onze branchegenoten vanzelfsprekend nog altijd van harte welkom om aan te sluiten”, licht hij toe.

Van Spaandonck gaat de systemen van de organisatie onder de loep nemen “zodat franchisenemers zo efficiënt en optimaal mogelijk kunnen werken”. “Haar taken zijn breed en gericht op onze collega’s, de franchisenemers”, gaat Kastelein verder. “Hoe kunnen wij iedereen nog beter ondersteunen met systemen, marketing en ondernemen in de breedste zin van het woord.”

Kastelein stelt veel zin te hebben om met dit “innoverende team” 2023 in te stappen. “We zijn enorm blij dat we in Thea een ervaren manager hebben gevonden die zeer gewaardeerd is bij alle collega’s. Ze kent Personal Touch Travel immers van binnen en van buiten”, sluit Kastelein af.