25 juni 2024
Thumbnail voor Profiteer van de Sunair ‘United Airlines upgrade actie’ bij een reis naar New York

Profiteer van de Sunair ‘United Airlines upgrade actie’ bij een reis naar New York

ALPHEN A/D RIJN - Bij Sunair kan je de aankomende vier weken profiteren van een speciale actie in samenwerking met United Airlines. De actie is geldig voor een reis naar de wereldstad New York. Bij het boeken van een vlucht met de luchtvaartmaatschappij vanaf Schiphol ontvangen klanten een gratis klasse upgrade en andere extra’s.


Om te profiteren van de upgrade en de extra's van de actie moet de vlucht geboekt worden vanaf Amsterdam met United Airlines. Klanten ontvangen een upgrade naar Economy Plus voor de heen- of terugreis ter waarde van 195 euro per persoon. Met deze upgrade hebben klanten extra beenruimte tijdens hun vlucht.

Consumenten die in de aankomende periode een vlucht boeken met United Airlines krijgen daarnaast een gratis bezoek aan de Top of the Rock Observation Deck ter waarde van 41 euro en de Time To Momo stadsapp die ze voorziet van alle informatie rondom stedentrips ter waarde van 10 euro.

De actie is geldig voor pakketboekingen die worden gemaakt tussen 11 november en 15 december 2022. De actie is geldig binnen de genoemde periode zolang de voorraad strekt.