19 april 2024
Thumbnail voor Quiz-samenwerking Sunny Cars en Sunair wederom groot succes: ‘Geheel is meer dan de som der delen’

Quiz-samenwerking Sunny Cars en Sunair wederom groot succes: ‘Geheel is meer dan de som der delen’

Woensdagavond vond in Utrecht de tweede pubquiz van Sunny Cars en Sunair Vakanties van dit jaar plaats. "De quiz, gericht op reisagenten, is voor ons als organisatoren een fantastische manier om kennis van het product over te brengen", vertelt Trade Marketeer Manon Prins van de autoverhuurspecialist aan Reisbizz.

"De drie quizavonden zijn een groot succes", gaat Prins verder. "In 2017 organiseerden we nog zes quizzen, maar we hebben dat dit jaar teruggebracht naar drie edities. De drie avonden zaten echter binnen no-time vol, dus we denken er sterk aan om volgend jaar weer wat meer avonden te organiseren. Sunair is een fantastische partner om mee samen te werken, we hebben allebei een mooi product dat we zo aan de reisagenten kunnen laten zien."

Daar sluit ook Jan-Bert Wissink zich bij aan: "Het is voor ons heel belangrijk om een leuke avond te combineren met het delen van kennis. Het geheel is meer dan de som der delen", aldus de directeur van Sunair.

Aankomende maandag trekt de quiz naar Enschede, waar weer 80 reisagenten van de partij zijn. "Zo spreken we met 250 mensen op drie avonden", aldus Prins. "Vooral de muziekronde als afsluiter doet het heel goed!"

Bekijk foto's van het evenement op de Facebookpagina van Reisbizz.