23 mei 2024
Thumbnail voor Radisson Blu opent eind maart hotel op Aruba

Radisson Blu opent eind maart hotel op Aruba

PALM BEACH - Radisson Blu Aruba, een nieuw hotel in Palm Beach Aruba, opent eind maart 2021. Het hotel heeft 133 kamers en ligt op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven Koningin Beatrix (AUA).


Het hotel biedt suites met twee en drie slaapkamers met aparte woonruimtes en volledig uitgeruste keukens. De lobby van het hotel leidt naar een buitenruimte met een full-service bar en een overloopzwembad dat dient als een moderne en idyllische setting voor bruiloften en andere bijeenkomsten. Het hotel heeft nog twee buitenzwembaden, een voor gezinnen en een voor volwassenen, een volledig uitgerust fitness- en wellnesscentrum en twee ruime ontmoetingsruimtes.

Authentieke en luxueuze gastervaring
Het hotel biedt gasten ook meerdere eetgelegenheden op het terrein, waaronder FireLake Grill House & Cocktail Bar, het restaurant van Radisson Blu met lokaal geproduceerde ingrediënten. Sunset Bistro is een restaurant aan het zwembad dat dag en nacht drankjes en een uitzicht op de oceaan biedt. Er is ook roomservice beschikbaar. "We zijn verheugd om dit prachtige nieuwe pand te openen", zegt Frances Gonzalez, VP Operations, Latijns-Amerika van de Radisson Hotel Group. “We zijn ervan overtuigd dat dit hotel een authentieke en luxueuze gastervaring zal bieden voor iedereen die het bezoekt."

Om de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen, hanteert het Radisson Blu protocollen die zijn ontwikkeld in samenwerking met SGS, 's werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf.