25 juni 2024
Thumbnail voor Redactieteam Reismedia uitgebreid met Fleur Verster

Redactieteam Reismedia uitgebreid met Fleur Verster

Het redactieteam van Reismedia is vanaf 1 juni uitgebreid met Fleur Verster. Fleur gaat onder meer schrijven voor de titels Reisbizz en Triptalk.

Fleur is geen onbekende in de reiswereld. Ze komt uit een ‘reisnest’ en groeide op in een reisbureau. De van oorsprong Brabantse heeft zelf ook enkele jaren op het reisbureau gewerkt. Het is niet alleen daardoor dat ze al veel van de wereld heeft gezien. Ze ging een half jaar backpacken en woonde een tijdje in het buitenland. Fleur wilde naar eigen zeggen altijd al journalist worden en ging daarom Journalistiek studeren in Tilburg. In de afgelopen jaren heeft ze veel verhalen, nieuwsberichten, video’s, podcasts en radio-uitzendingen gemaakt.

“Ik ben heel blij dat ik terug ben in de reiswereld en mijn passie voor reizen kan combineren met het maken van verhalen in tekst, video en podcast”, zegt Verster. “Ik kan niet wachten om met mijn nieuwe collega's in de reisindustrie aan de slag te gaan."

Reismedia-eigenaar Rob Somsen is verheugd met de komst van Fleur. "Ze brengt veel ervaring en creativiteit mee voor het team. Met Fleur erbij wordt onze redactie verder uitgebouwd in kennis, ervaring en mogelijkheden."