21 februari 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas behaalt grootste boekingsdag in de geschiedenis

Regent Seven Seas behaalt grootste boekingsdag in de geschiedenis

AMSTERDAM - Luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises heeft de grootste boekingsdag in de 29-jarige geschiedenis van de rederij behaalt met de lancering van de 2023-2024 Voyage Collection op 18 augustus. Deze reserveringen overtreffen de grootste boekingsdag van de rederij op 21 oktober 2020 voor het seizoen 2022-2023.


Regent Seven Seas Cruises heeft dit jaar al meerdere successen geboekt. Zo is afgelopen juli de verkoop van de 2024 World Cruise in minder dan drie uur uitverkocht. “Het uitstekende resultaat van deze lancering is de perfecte springplank, aangezien we volgende maand ons eerste schip terug naar de oceaan verwelkomen met het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor”, vertelt Jason Montague, president en chief executive officer.

De reis die de meeste boekingen trok, was een cruise van 21 nachten van Istanbul naar Dubai aan boord van de Seven Seas Navigator. “Vanaf 8.519 euro per gast en met vertrek op 10 november 2023 illustreert de populariteit van de cruise niet alleen dat luxereizigers graag weer exotische landen willen verkennen, maar ook dat ze verloren tijd willen inhalen met langere avonturen op zee”, aldus de rederij.

Boeking van 510.000 euro
Volgens Regent willen luxereizigers nog steeds geen compromissen sluiten tijdens hun vakantie. “Dat blijkt wel uit het hoogste prijskaartje voor een enkele suiteboeking van bijna 510.000 euro. De boeking was voor een vorstelijke suite van iets meer dan 400 vierkante meter en wordt geleverd met een in-suite spa, originele Picasso’s, een privéauto en chauffeur in elke haven.”