5 maart 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas Cruises biedt gasten gratis landprogramma’s aan

Regent Seven Seas Cruises biedt gasten gratis landprogramma’s aan

MIAMI - Regent Seven Seas Cruises biedt gasten de kans om hun vakantie te verlengen met maximaal 6 nachten, in een reeks bestemmingen in Afrika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika met “Extended Explorations”.


Het bedrijf breidt de cruisemogelijkheden uit door dertien pre- en post-cruise landprogramma’s toe te voegen aan cruises die tussen oktober 2021 en maart 2022 plaatsvinden. Gasten die hebben geboekt voor een cruise in deze periode kunnen kiezen om aan hun tien-daagse cruise zowel een landprogramma voorafgaand aan de cruise als een landprogramma na afloop van de cruise gratis toe te voegen. Zo kan de totale vakantie oplopen tot zestien dagen.

Afhankelijk van de cruise kunnen gasten kiezen voor landprogramma's in verschillende steden. Wanneer vakantiegangers hier geen gebruik van willen maken, kunnen ze ervoor kiezen om een korting te ontvangen op hun geboekte cruise. “Na zo lang van deze genoegens afgezonderd te zijn geweest, willen we onze gasten de kans bieden om verloren tijd in te halen", laat president van Regent Seven Seas Cruises Jason Montague weten.