22 februari 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe Spotlight Voyages

Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe Spotlight Voyages

AMSTERDAM - Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuwe collectie Spotlight Voyages onthuld die in 2022 zullen vertrekken met zorgvuldig samengestelde programma’s. De collectie is speciaal ontworpen voor culinaire- en wijnliefhebbers, geschiedenisfanaten, Broadway-liefhebbers en wetenschapsfans.


Zo kunnen gasten kennis maken met ervaren chef-koks of wijnproeverijen volgen van gerenommeerde kenners. Tot de opties behoren ook afvaarten die gasten meenemen door de tijd, door middel van verhelderende paneldiscussies over kunst en reizen. 

“We zijn er trots op dat we onze gasten cultureel verrijkende programma's en indrukwekkende reisroutes aanbieden die verder gaan dan alleen de bestemmingen die we bezoeken”, vertelt Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. 

“Deze nieuwe collectie Spotlight Voyages biedt reizigers de unieke kans om in contact te komen met gewaardeerde experts en ambassadeurs uit de culinaire kunsten, de wijnwereld en vele anderen. We nodigen luxereizigers uit om zich te laten meeslepen door hun passies met Regent Seven Seas Cruises”, aldus Montague.

De nieuwe aangekondigde cruises variëren van 7 tot 16 nachten met een afvaart tussen april en november naar verschillende bestemmingen naar zowel Europa als de Verenigde Staten.