12 mei 2024
Thumbnail voor Registreer je nu voor het Travel Congress 2022

Registreer je nu voor het Travel Congress 2022

UTRECHT - De Vakantiebeurs 2022 is helaas geannuleerd echter gaat het Travel Congress wél door als online editie, op 11 januari 2022. Het Travel Congress bestaat uit een kwalitatief en inspirerend programma waarbij kennisdeling en interactie centraal zullen staan. Het congres dat als thema 'Let’s Rebuild' heeft staat volledig in het teken van het ‘herbouwen’ van de reissector.


De online versie wordt georganiseerd om aan de behoefte te kunnen voldoen om kennis en inspiratie met elkaar te delen. In januari 2021 werd het Travel Congress al eerder online georganiseerd, waar bijna 3000 reisprofessionals bij aanwezig waren.

Let’s Rebuild
Het jaar 2022 wordt gezien als het jaar van de herstart, waardoor het thema van het Travel Congress zeer actueel is. Hoe het vertrouwen van consumenten kan worden teruggewonnen en welke strategieën daarvoor kunnen worden ingezet, zijn belangrijke vraagstukken die zullen worden besproken. Daarnaast zal er worden gekeken hoe reisorganisaties kunnen omgaan met de verwachte heropkomst van de reisindustrie.

Duurzaamheid
Tijdens het congres zal er ook aandacht worden besteed aan hoe de reissector nu écht het verschil kan maken op het gebied van duurzaamheid. Hierbij wordt besproken hoe er verder kan worden geïnvesteerd in people, planet en profit. Niet alleen voor de reissector van nu, maar ook voor de volgende generaties.

Aanmelden
Het online Travel Congress 2022 vindt plaats op 11 januari en begint om 08:30 uur. Het programma is naar verwachting om 16:00 afgelopen. Een ticket kost 145 euro per persoon, registreren voor het Travel Congress kan via deze link. Als deelnemer is het ook mogelijk om alle sessies achteraf terug te kijken.