20 juli 2024
Thumbnail voor Resort met 3.500 kamers opent eind juni op de Las Vegas Strip

Resort met 3.500 kamers opent eind juni op de Las Vegas Strip

LAS VEGAS - Resorts World Las Vegas opent eind juni dit jaar officieel de deuren. In een samenwerking met Hilton zal Resorts World Las Vegas het eerste resort op de Las Vegas strip openen in meer dan tien jaar. Het resort telt 3.500 luxe kamers van de drie premium Hilton merken in Las Vegas.


Voor het nieuwe luxe resort op de Las Vegas strip wordt er samen gewerkt met Hiltons grootste multi-brand deal met het Conrad Hotels & Resorts, het LXR Hotels & Resorts en het Hilton Hotels & Resorts. Door de samenwerking van drie topmerken van Hilton, biedt Resorts World Las Vegas een gevarieerde collectie accommodaties. Elk merk met een eigen ingang, lobby en een eigen selectie van kamers en suites. De bouw van het resort is nog in volle gang.

“Na jaren van plannen en bouwen van dit monumentale pand met enkele van de meest innovatieve partners in de industrie, hopen we met het Resorts World Las Vegas een rol te kunnen spelen in de opleving van Las Vegas na het afgelopen uitdagende jaar voor de bestemming en de horeca in het algemeen”, meldt Scott Sibella, president van Resorts World Las Vegas.

De accommodatie zal ook onderdeel uitmaken van het loyaliteitsprogramma voor gasten van de achttien verschillende merken van Hilton, Hilton Honors. Las Vegas Hilton at Resorts World zal beschikken over ruim 1.700 full-service kamers en suites variërend in grootte. Het Conrad Las Vegas at Resorts World telt bijna 1.500 moderne kamers en suites. Het LXR Hotels & Resorts biedt een intiemere collectie van 236 ultra-luxe kamers en suites.

Resorts World Las Vegas biedt gasten een zeer groot aanbod faciliteiten. Zo beschikt het resort over meer dan veertig eet- en drinkgelegenheden, een concertzaal met een capaciteit van vijf duizend man en ongeveer 70.000 vierkante meter aan winkelruimte met allerlei unieke boetieks.