19 september 2024
Thumbnail voor Robbie Williams aan boord als feel-good-ambassadeur van Mein Schiff Relax

Robbie Williams aan boord als feel-good-ambassadeur van Mein Schiff Relax

De internationale popster Robbie Williams is benoemd tot feel-good-ambassadeur van het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax van TUI Cruises. Dit schip, dat momenteel wordt gebouwd, maakt deel uit van de innovatieve InTUItion-klasse en zal over zes maanden de eerste gasten verwelkomen.

Robbie Williams is enthousiast over het concept en benadrukt hoe belangrijk het voor hem is om tijdens zijn drukke leven plekken te hebben waar hij kan ontspannen. “Relaxing rocks," zegt de zanger, die het Feel-Good-concept van het schip volledig omarmt.

CEO van TUI Cruises, Wybcke Meier, is blij met de samenwerking en ziet het partnerschap als een kans om meer mensen enthousiast te maken over Mein Schiff Relax. “Op dit schip hebben we genieten, vrijheid, belevenissen en heel bijzondere feel-good-momenten naar een heel nieuw niveau getild.  Zo zijn er diverse culinaire restaurants te vinen, waaronder Fugu van sterrenchef Tim Raue. De hutten en suites zijn afgestemd op persoonlijke wensen, en ook soloreizigers kunnen genieten van eenpersoonshutten met balkon. Hoogstaand entertainment en shows, thema's die ook muziekicoon Robbie Williams na aan het hart liggen, zijn belangrijk op Mein Schiff Relax. Daarnaast wordt de spa-ervaring vernieuwd, met een exclusieve sauna en prachtig zeezicht.”

Vanaf 23 september start een grote campagne met Robbie Williams in verschillende landen, waaronder Nederland, waarin hij zijn enthousiasme voor Mein Schiff Relax deelt.