14 juli 2024
Thumbnail voor Sandals Royal Bahamian heropend na renovatie van 55 miljoen dollar

Sandals Royal Bahamian heropend na renovatie van 55 miljoen dollar

GOUDA - Het Sandals Royal Bahamian is op 27 januari feestelijk heropend na een renovatie die 55 miljoen dollar heeft gekost. De Grand Opening werd door andere andere Minister-President van de Bahama’s Philip Davis, Minister van Toerisme & Luchtvaart I. Chester Coopes en Minister-President van Jamaica Andrew Holness voltrokken.


Volgens Minister-President Philip Davis is de heropening van het resort van groot belang voor de Bahama’s. “Niet alleen vanwege de werkgelegenheid voor de bevolking, maar het betekent verdere diversificatie van ons toeristisch aanbod en de hotelcapaciteit in een periode waarin we herstellen van de pandemie,” aldus Davis.

Renovatie
Het nieuwe Island Village bestaat uit vrijstaande villa’s in de kleuren van de typische roze, blauwe en witte accenten van de Bahama’s. Het resort beschikt over drie spa’s en tilt het culinaire niveau van de Bahama’s omhoog met 13 verschillende restaurantconcepten. Daarnaast is er een uitgestrekte lounge om overdag te loungen of kunnen gasten ervoor kiezen met de boot naar een privé eiland te gaan.


Nieuw tijdperk
Adam Stewart, Sandals Resorts Executive Chairman, geeft aan dat het nieuwe resort staat voor een nieuw tijdperk in reizen. “Het Sandals Royal Bahamian nodigt onze verliefde gasten uit om deel uit te maken van de levendige cultuur, de natuurwonderen en authentieke tradities van de prachtige Bahama’s en op hun beurt weer tot elkaar te komen,” aldus Stewart.