12 mei 2024
Thumbnail voor Sanne Veerman (TUI at Home): ‘De bekende naam van TUI gaf mijn klanten zekerheid’

Sanne Veerman (TUI at Home): ‘De bekende naam van TUI gaf mijn klanten zekerheid’

VOLENDAM - De reislustige Sanne Veerman uit Volendam begon, met weinig ervaring, in 2015 als ZRA bij TUI at Home. Een beslissing waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee is. In het nieuwe Reisbizz Magazine vertelt Sanne over de keuze voor TUI at Home en waarom haar dit tijdens de start de boost heeft gegeven die ze nodig had.


In die tijd heeft Sanne heel bewust gekozen om zich aan te sluiten bij de ZRA-groep van de reisorganisatie. “Veel mensen beginnen natuurlijk vanuit een reisbureau en dan kennen veel mensen je al van naam. Ik had dat niet. Dus ik dacht bij mezelf: hoe kan ik mijn klanten zekerheid geven? TUI is natuurlijk een bekende naam. Ik had op dat moment meerdere gesprekken, maar ik ben toch voor de naam gegaan. Dat gaf me een stukje zekerheid.”

En volgens haar heeft dat ook gewerkt, al is het lastig om te bepalen hoe het zou zijn gegaan als ze bij een andere groep aangesloten zou zijn. “Maar ik denk wel dat de bekende naam mij een zetje heeft gegeven. Tijdens de start in ieder geval, nu kennen ze mij wel.” Daarnaast heeft Sanne, naar eigen zeggen, het geluk dat ze altijd bij haar vader in de winkel heeft gewerkt, waardoor mensen in het dorp weten wie zij is. “Er is veel mond-tot-mondreclame, maar in het begin was dat niet het geval.”

Veel van haar klanten komen dan ook uit Volendam. “Uit Volendam en omstreken. Ik werk ook veel samen met Buro Scanbrit, waardoor ik ook wat klanten heb in de richting van Amsterdam en Almere, maar niet veel verder dan dat.”

Wil jij meer te weten komen over de Volendamse, hoe zij te werk gaat als ZRA en haar passie voor reizen? Lees dan het hele interview met Sanne veerman in het nieuwste Reisbizz Magazine.