25 juni 2024
Thumbnail voor Simply Red opent lenteseizoen in Ischgl met de nieuwe concertreeks ‘Spring Blanc’

Simply Red opent lenteseizoen in Ischgl met de nieuwe concertreeks ‘Spring Blanc’

ISCHGL - De Britse popband Simply Red zal op 2 april optreden in Ischgl en de nieuwe reeks ‘Spring Blanc’ openen met het eerste ‘Top of the Mountain Spring Concert’. Dit moet de gasten naast bijzondere ski momenten, een kleurrijk lenteachtig programma vol culinaire en muzikale hoogtepunten bieden, zo maakten de organisatoren afgelopen donderdag bekend.


Ischgl laat zich in de lente met zachte temperaturen, ongerepte poeder-afdalingen en geprepareerde pistes van zijn mooiste kant zien, en bewijst dat skiën tot diep in de lente zeker tot de mogelijkheden behoort. Met zo'n 90 procent van de pistes op grote hoogte is skiplezier tot begin mei gegarandeerd.

Het lenteseizoen wordt dan ook feestelijk ingeluid door middel van de nieuwe concertreeks ‘Spring Blanc’. Gedurende vier weken kunnen skiliefhebbers genieten van concerten hoog in de bergen, waaronder dus het concert van de succesvolle Britse band Simply Red op de Ischgl Stage.

Het live openingsconcert vindt plaats op de 2300 meter hoge Idalp en begint om 13.00 uur. De dagskipas voor Ischgl is bovendien het ticket voor het concert en kost 90 euro per persoon. Tickets voor het concert zijn standaard inbegrepen bij skipassen die twee dagen of langer geldig zijn.

De Britse band Simply Red.