19 september 2024
Thumbnail voor Sophie van der Wel terug op het oude nest als ZRA bij D-reizen

Sophie van der Wel terug op het oude nest als ZRA bij D-reizen

Sophie van der Wel heeft zich weer bij D-reizen aangesloten als ZRA. Na enkele jaren van afwezigheid in de reisbranche heeft Sophie besloten om terug te keren naar de branche waar haar hart ligt. Het aansluiten van Sophie als ZRA is het begin van de groeiplannen die de organisatie heeft met haar ZRA-afdeling, zo laat D-reizen weten.

“Na een afwezigheid van drie jaar ben ik met veel enthousiasme terug in de reisbranche”, vertelt Sophie. “Eerder werkte ik al 11 jaar als ZRA bij Zonvaart, VakantieXperts en D-reizen. De reiswereld staat (weer) in volle bloei staat en het voelde nu als het juiste moment om terug te keren naar mijn grote passie: het organiseren van reizen die tot in de puntjes zijn verzorgd. Aangesloten bij D-reizen, ben ik opnieuw klaar om mijn passie voor reizen te delen met zowel nieuwe als bestaande klanten. Met een focus op verre bestemmingen zoals de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, het Caribisch gebied en Azië, verzorg ik reizen die verder gaan dan de gebaande paden en volledig op maat zijn samengesteld. Ook voor reizen binnen Europa kunnen klanten bij mij terecht, maar mijn hart ligt bij het samenstellen van unieke en onvergetelijke ervaringen naar verre oorden”.

Jeroen Otto (Director New Business Development D-reizen) is blij dat Sophie voor D-reizen heeft gekozen. “Ze neemt vanuit haar expertise en verleden een enorm netwerk met zich mee en ik ben ervan overtuigd dat Sophie er een succes van zal maken. We hebben met D-reizen natuurlijk een landelijke dekking met onze reisbureaus, waar de ZRA’s een mooie aanvulling op zijn. Overigens zijn we op dit moment ook druk bezig met het in kaart brengen van onze zogenoemde “witte vlekken” en bekijken we waar we de komende tijd nieuwe reisbureaus kunnen openen”.